01-04-2014: Jackpot, Dreamboy x Havel x Belisar                                            23-03-2014: Just a Dream; Dreamboy x Santano x Cabochon


19 JULI 2014 CLINIC BIJ ACB DRESSUUR


In 2013 organiseerde ACB Dressuur acht clinics proefgericht rijden op haar stal en meerdere clinics op locaties van derden, voor dit jaar staat de 6e alweer gepland, te weten zaterdag 19 juli 2014. Een individuele clinic proefgericht onder begeleiding van KNHS ORUN instructrice en IZ jurylid Anne-Claire Bongers. Aanmelden kan via email. De afgelopen clinic was wederom een groot succes en niet enkel dankzij het fantastische weer.

Tijdens de clinics bij ACB Dressuur zal een stand van Topfit Horseshop met de volledige collectie van Topfit HorseWear aanwezig zijn, op deze dagen zijn er speciale aanbiedingen uit het assortiment van TopFit HorseWear. Uiteraard is er tussen de clinics door en na afloop voldoende tijd om advies te vragen, over voeding en of problemen omtrent uw paard. Dit kan betrekking hebben op gewicht, spieropbouw, nervositeit, gedrag etcetera. Vanzelfsprekend is er ruim de gelegenheid vrijblijvend een drankje te doen, de koffie en thee staan klaar.

Sinds januari zijn wij ook officieel CAVALOR dealer, naast supplementen kunt u tevens al uw krachtvoer bij TopFit HorseShop bestellen en afhalen!

ACB DRESSUUR:


Eigenaar Anne-Claire geeft o.a dressuur instructie en is actief in de wedstrijdsport. Naast reguliere trainingen verzorgt Anne-Claire ook clinics o.a. proefgericht rijden. Sinds 1 maart 2011 is de dressuurstal gevestigd op de locatie in Woudenberg waar we de beschikking hebben over een ruime nieuw opgezette accommodatie. Naast onze eigen paarden bieden wij kleinschalig pensionstalling en opfok aan, beleren en trainen wij paarden van klanten.

Op dit moment heeft ACB Dressuur een aantal bijzondere paarden, waaronder drie fokmerries, een aantal jonge paarden van verschillende leeftijden in opleiding en wedstrijdpaarden.

Naast instructie kunt u een beroep op Anne-Claire doen als
jurylid IZ. Zelf komt ze met haar merrie Bolivia uit in het ZZ-licht. Tevens heeft ze haar eigen design bureau en ontwerpt ze o.a. advertenties, (hippische) websites (Hypic, TopFit HorseShop), huisstijlen en fotografie.

Per 31 januari 2012 zijn wij Aequor erkend, dus ben je op zoek naar een leuke, leerzame en veelzijde stage klik dan hier.


TOPFIT HORSESHOP


Dé webshop voor alle kwaliteitsvolle supplementen en verzorgingsproducten. Naast voer, supplements & care van Cavalor bieden wij het complete assortiment van Cowboy Magic en een verrassend assortiment aan accessoires en sieraden met een hippisch tintje, waaronder plastronspelden. Neem een kijkje op onze site!

Zowel de amateur als de professional kan slagen bij Top Fit Horseshop! U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen of ophalen op onze locatie in Woudenberg. Naast informatie inwinnen via onze webshop is het mogelijk om informatie avonden te verzorgen op locatie. Zo kunt u bijvoorbeeld op uw stal of vereniging voedingsadvies op maat krijgen en uitleg m.b.t. supplementen en verzorging. Uiteraard is het mogelijk na afloop producten aan te schaffen en/of te bestellen.

Top Fit Horseshop is onderdeel van ACB Dressuur, u vindt onze producten dan ook tijdens clinic’s en evenementen bij ACB Dressuur in Woudenberg!


ACCOMODATIE: